Telecommunicatie

U bent als klant op zoek naar een vorm van telecommunicatie die past bij uw bedrijfsdoelstelling en uw dagelijkse manier van werken.

Daarom leveren wij pas een telefonieoplossing als we bij u ter plaatse hebben geïnventariseerd wat uw specifieke behoeften zijn.

Wat is uw bedrijfsomvang, hoe wordt er gewerkt, hoe handelt u uw telefoonverkeer af, zijn er verschillende vestigingen of zusterbedrijven? Dit zijn allemaal vragen die bepalend zijn voor uw aanschaf.

U kunt kiezen voor een vorm van telecommunicatie die is gescheiden van uw pc-netwerk. Maar een integratie van beide is ook mogelijk. Wij adviseren u over de beste aanpak.

Assortiment

U kunt voor uw telecommunicatie bij ons terecht voor een breed assortiment. Vanaf een enkel toestel tot complete (bedrijfs)telefooncentrales met vaste en/of draadloze telefoontoestellen (DECT) en headsets.
Op deze pagina vindt u een grote collectie headsets voor alle soorten telefoontoestellen.
Vermeld bij uw aanvraag ook het merk en type telefoon dat u gebruikt.

Enkelvoudige toestellen, systeemtoestellen, nummerweergave, sms, PC-koppeling, bekabeling, netlijnaanvragen kunnen wij allemaal aan u leveren.

De aansluiting

Wij verzorgen bij levering ook de aansluiting. Dat is mogelijk via een standaardbekabeling of universele werkplekaansluitingen (ook computernetwerk) en draadloze systemen voor draadloze toestellen. Ook verzorgen wij uw analoge of ISDN-lijnen, ADSL/SDSL, internet en e-mail.

Service

Van Herpen Beveiliging & Telecommunicatie kent een aparte service-op-afstand. Deze service is bedoeld voor kleine aanpassingen aan een door ons aangebracht systeem. Zodat u erop kunt rekenen dat uw telecommunicatie dagelijks goed werkt en goed blijft werken.

Ja, bel me nu voor een afspraak

Uitleg

Bij Voice over IP of VoIP wordt het Internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Hierdoor is nog slechts één infrastructuur nodig en kunnen bovendien nieuwe producten en diensten worden ontwikkeld. Het werken met op VoIP gebaseerde telefooncentrales is binnen bedrijven inmiddels gemeengoed geworden.

Lees meer over VoIP

Netwerkbekabeling

Universele netwerkbekabeling betekent voor de gebruiker 2 identieke aansluitingen per werkplek, in de muur of kabelgoot.

Op deze aansluiting kunt u een computer of telefoon aansluiten.

Welke aansluiting u maakt wordt bepaalt door een stekkertje in de patch kast.

1. Computer: de hub of switch wordt verbonden met het betreffende werkpleknummer (b.v. positie 1)

2. Telefoon: de toestelaansluiting van de telefooncentrale wordt doorverbonden naar de werkplek (b.v. positie 2).

Op deze manier heeft u op de werkplek de beschikking over zowel een computer als een telefoonaansluiting.

Verhuist u deze werkplek naar b.v. een andere kamer, dan kan de computer en de telefoon van de betreffende medewerker mee verhuizen (door twee stekkertjesin de patchkast te verhuizen) naar de nieuwe werkplek.
De systeembeheerder houdt eenvoudig overzicht van de gebruikte werkplekken en nummers.

Abitana netwerk

Met het abitana HuisNet worden in alle kamers van de woning universele stekkers voor communicatie voorzien. Naast water, elektriciteit, en verwarming de enige ontbrekende schakel voor comfort.

In een centrale kast bevindt zich een overeenkomstige aansluiting voor elke communicatiestekker in de woning. In deze kast worden ook televisie, telefonie en Internet/PC-netwerk gebundeld op centrale modules. Met een patchkabel wordt een verbinding gemaakt tussen de aansluiting die overeenkomt met de stekker in de kamer en de module van de gewenste toepassing: TV, telefoon of PC. De functie van een stekker wordt gewijzigd door simpelweg het overeenkomstige contact in de centrale kast met een andere module te verbinden.

Lees meer over Abitana

Geef een reactie