Over Van Herpen

Van Herpen Beveiliging & Telecommunicatie BV is opgericht op 1-10-1985 door directeur Arie van Herpen (toen gestart als Elektronica Centrum van Herpen, met eenĀ  reparatiewerkplaats)

Begin jaren ’90 ging het bedrijf zich richten op de installatie van alarmsystemen en telefooninstallaties. Daarnaast werden er ook geluidsinstallaties gemonteerd en verhuurd.

Montage en ontwikkeling van elektronische apparatuur op klantenspecificaties, voor o.a. Nationale Nederlanden, Shell, Dutch Birding en vele andere opdrachtgevers, zowel lokaal als Nationaal.

Rond 1992 richtte het bedrijf zich op de certificatie als BORG erkend Beveiligingsinstallateur, en werd KIWA/NCP erkend.

Van Herpen is in het bezit van een Verklaring van Betrouwbaarheid van de Politie, heeft erkenning als BORG Technisch Beveiligingsbedrijf, is Noodverlichtingdeskundige, Technisch Beheerder Mechanische Beveiliging, Brandmeldinstallateur, Projecteringsdeskundige Camera Observatie Systemen, Installatiedeskundige Camera Observatie Systemen.

Thans ligt de aandacht op de beveiliging van woningen in de midden en hogere segmenten (veel kostbaarheden) en het MKB.

Telecommunicatie en Domotica vormen andere disciplines die goed aansluiten bij de beveiliging.

BORG_Technisch_BBCCV360BLAUWjpeg-versie lidkleur

Geef een reactie